Nemt at tilmelde sig

Nemt at tilmelde sig

Tusindvis af virksomheder bruger millioner af dollars hvert år, for at foretage betalte onlineundersøgelser, og belønner deltageren af disse undersøgelser, med enten penge, gaver eller point, som senere kan blive indløst for penge. Identificering af disse firmaer og at kontakte dem bliver noget bøvl og tager meget af din tid og energi.

På den anden side, er der virksomheder som har en database med 250 til 450 firmaer i deres netværk, som foretager betalte online undersøgelser. Det er meget nemmere at registrere dig med disse betalte online undersøgelsesfirmaer, og få adgang til disse firmaer, ved at betale et engangsbeløb på 25 til 35 dollars. Dit medlemskab vil normalt inkludere drikkepenge, opdateringer og bonusser. Efter du har registreret dig, burde du vælge de firmaer, som du kunne tænke dig at modtage betalte onlineundersøgelser fra og registrere dig hos disse firmaer individuelt. Der er ingen nødvendige fremtidige betalinger og inden længe vil du modtage undersøgelser i din indbakke.

Det er her du skal være forsigtig. Der er mange databasevirksomheder på internettet, som er upålidelige og er svindlere. Der er dog nogle firmaer der er pålidelige, som du kan regne med og som er kundeorienteret, f.eks. Survey Platinum, Survey Scout, Survey Junction, Paid online Surveys og Get Cash for Surveys. Du burde finde online undersøgelsesdatabasefirmaer som disse og registrere dig hos dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *