FOA (en boks) Kontakt anbefaling af en kasse

FOA (en boks) Kontakt anbefaling af en kasse

Som medlem af FOA postkassen modtager du rådgivning, løn og forsikring, selvom du mister dit job.

Hvis du er medlem af en kasserer, vil du ikke miste din løn, hvis du mister dit job. I denne artikel giver vi dig oplysninger om FOA-boksen. Du vil modtage generel information om Fag og Work (FOA) medlemskab, samt eventuelle betingelser, du skal møde, før du kan blive medlem af FOA-boksen.

 

En kasse er din livredder

FOA (en boks) Kontakt anbefaling af en kasse

Vi begynder med en kort introduktion af, hvad en boks virkelig er. En arbejdsløshedsforsikringsfond er en arbejdsløshedsforsikringsfond og fungerer som en forsikring, hvis du mister dit job. Det koster penge at være medlem af en kasserer, da det koster penge at have forsikring. Mange sparekasser giver dig også mulighed for at indbetale penge til pensionering og førtidspensionering. Ud over fordelene ved ledighed, førtidspension og andre økonomiske fordele, tilbyder din a-box også råd. Rådgivning vil hjælpe dig med at komme tilbage på dine ben, og mere i dit arbejdsliv efter en brand.

Når du bliver medlem af en kasse, er der nogle forpligtelser, du skal opfylde. Blandt andet bør du være tilgængelig for arbejdsmarkedet, hvis du ønsker arbejdsløshedsunderstøttelse. Det giver mening, da du ikke får arbejdsløshedsunderstøttelse, hvis du allerede har et nyt job eller ikke er til rådighed på arbejdsmarkedet.

En anden ting at huske på er, at du skal tilmelde dig en kasserer inden du mister dit job. Kasserne virker ikke med tilbagevirkende kraft. Men i de fleste tilfælde har du ret til økonomisk støtte, uanset hvor længe du har været medlem. De penge, du betaler for dit medlemskab, kan fratrækkes afgiften. Det betyder, at du, afhængigt af dine personlige skatter, kan reducere abonnementsprisen betydeligt.

Sammenfattende kan vi opsummere, at en a-box fungerer som et sikkerhedsnet, der træder i kraft, hvis det bliver arbejdsløst. tjek herovre

FOA er en union og en boks i a

Erhverv og arbejde (FOA) er både en fagforening og en boks. En erklæring fra Arbejdsdirektoratet viser, at FOA-postkassen er den fjerde største i Danmark med 174.757 medlemmer om året. 1. oktober 2010. Blandt de mange kasser på markedet er FOA meget godt placeret, især af organisationens karismatiske leder, Dennis Kristensen, som ofte optræder i medierne. Dennis Kristensen taler meget i mange sociale og arbejdsmarkedspolitiske debatter. Derfor må det siges, at FOA er en politisk aktiv union og kasse, som aktivt repræsenterer sine medlemmer i det politiske og det offentlige rum.

FOA er meget godt i centrum af barometeret for tilfredshed i undersøgelsen af Labour Directorate. Tallene viser, at 68% af FOA-postkassens medlemmer er tilfredse med deres engagement. Med hensyn til prisen er FOA også midt i det samlede ledighedsfondstilbud med årlige omkostninger på 10.416 kroner, hvis du har brug for førtidspension og 5.148 kroner om året, eller 429 kroner om måneden, hvis du bare vil finansiere.

FOA-postkassen er primært til offentlige medarbejdere

Medlemskab i FOA-postkassen består primært af offentlige medarbejdere fra alle dele af den offentlige sektor. FOA selv bringer en række konklusioner fra medlemskabsbasen, og ifølge deres resultater er FOA-medlemmer ansat i en af følgende sektorer:

 

  • Social og sundhed (114.275 medlemmer)
  • Uddannelsessektor (54.126 medlemmer)
  • Mad og service (16.202 medlemmer)
  • Teknologi og Services (11.211 medlemmer)
  • Udenlandsk sektor (4,448 medlemmer)

 

Som medlemmerne demonstrerer, er FOA stærkt repræsenteret i social- og sundhedssektoren. FOA betaler meget af sin marketingkampagne til sundhedssektoren. FOA går bl.a. tilbage til behovet for flere hænder til sundhedssektoren og for medarbejdere i sektoren at have bedre vilkår for betaling og arbejde.

 

Flere oplysninger om FOA

FOA (en boks) Kontakt anbefaling af en kasse

Profession og arbejde (FOA) er den tredje største union i Danmark. Forbundet har mere end 200.000 medlemmer på og er tilknyttet den største fagforening, LO. FOA medlemmer er opdelt i 43 afdelinger, og de fleste medlemmer er amt / kommunale medarbejdere, mens organisationen også indeholder en håndfuld private medarbejdere.

FOA siger, at selv om dets medlemmer ofte matcher børn, plejer og plejer patienter i hospitaler og plejehjem, slukker brande, hjælper og yder service til ældre og handicappede og kører busser. FOA-medlemmer udfører også en lang række andre offentlige serviceafdelinger [2].

Som sagt var FOA meget politisk aktiv. Når Fællesskabets debat henviser til sektorer, hvor FOA er repræsenteret, er FOA altid det første kontaktmiddel. Det kan derfor med rimelighed hævdes, at FOA er en af de mest kendte fagforeninger i Danmark. Nære forbindelser til medierne prioriterer også FOA i forhold til det føderale forhold med dets medlemmer. Forbundet har en flad organisation for at være så tæt som muligt for medlemmerne. Det horisontale hierarki sikres gennem nationale møder for faggrupper og oprettelse af faglige udvalg. Den demokratiske model for FOA sikrer, at alle faggrupper direkte påvirker føderal politik.

FOA har også etableret en række værdier, som foreningen forsøger at opfylde:

 

  • Høj faglighed blandt medlemmerne
  • Fokus
  • Medlemmer er altid i centrum

 

Kort sagt, FOA er en engageret og aktiv union og en kasse. Foreningen har et stærkt billede og rig historie i forhold til medlemskabsaktiviteter og initiativer på det danske arbejdsmarked.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *